‭+31 6 30 90 87 97‬ mail@business-lemonade.com

Johan (59) is Excel specialist bij Wens Ware Solutions en ZZP’er en hij wil graag van een klant af. Natuurlijk zal hij gewoon tegen zijn klant kunnen zeggen dat hij niet meer voor hem gaat werken, maar zo makkelijk is het uiteraard niet. Het afscheid zal op een mooie manier gebeuren! Bovendien wil Johan niet, dat dit zijn eerste klant wordt, waar hij een project niet heeft afgerond. Gaat hij door met deze klant, om zijn persoonlijkheid verder te ontwikkelen op het gebied van intermenselijke relaties? Of kiest hij ervoor om moeilijke problemen liever op te lossen in Excel?

Eén ding is zeker: Als jij, lieve luisterar, zelf een moeilijke klant bent, ga dan in ieder geval contact opnemen met Wens Ware Solutions. Johan hoort graag van je omdat hij echt van uitdagingen houdt! 😉

🎙️ Als je ook gratis door mij gecoacht wilt worden in mijn podcast, neem dan gerust contact met me op. 👍 ✅

Tijdens de coaching of in de Shownotes hoeven we je volledige naam ook niet te noemen 🤫 of een link naar je website te plaatsen (als je die hebt). Ik heb dit in dit geval gedaan omdat Johan de naam van zijn bedrijf in de podcast zelf vermeldde.