‭+31 6 30 90 87 97‬ mail@business-lemonade.com

Omdat het zo leuk was hadden Johan (59) en ik nog een tweede coaching sessie. Deze keer is zijn probleem dat hij zich soms door zijn partner voelt bekritiseerd. Hij reageert boos als ze iets zegt wat hij zelf eigenlijk vervelend vindt. Van die boosheid wil hij graag van af. Heb je zoiets al zelf meegemaakt? Ik tenminste ben zulk een probleem in mijn hele leven nog nooit tegen gekomen! 😜 😇 En toch durfde ik het aan om een korte provocatieve coaching sessie met Johan over dit onderwerp te doen! 😉 Ik wens je veel plezier bij het luisteren.

🎙️ Als je ook gratis door mij gecoacht wilt worden in mijn podcast, neem dan gerust contact met me op. 👍 ✅

Tijdens de coaching of in de Shownotes hoeven we je volledige naam ook niet te noemen 🤫 of een link naar je website te plaatsen (als je die hebt). Dat is jouw vrije keuze. ✅