‭+31 6 30 90 87 97‬ mail@business-lemonade.com

Bedrijfscultuur Workshop

Gaat het samenwerken van jullie medewerkers soms moeilijk? Is er telkens discussie onderling? Zijn er nieuwe of terugkerende medewerkers of medewerkers met een andere culturele achtergrond die problemen veroorzaken binnen hun team?

Als dit het geval is, dan helpen de Bedrijfscultuurkabouter Johan van Wensen en de provcatieve coach Heiko Link jullie graag met onze bedrijfscultuur workshop.

Uniek voor jouw bedrijf!

Met humor en improvisatie naar een betere bedrijfcultuur.

Vaak organiseren aanbieders van coaching en training workshops volgens een vooraf bepaalde structuur. Dit biedt zekerheid voor de coach/trainer. De individuele wensen en behoeften van de betreffende klant vallen echter weg.

In de workshops die ik met de Nederlander Johan van Wensen aanbied, werkt het heel anders! We verdiepen ons echt in de situatie binnen jouw bedrijf. Dit wordt mogelijk gemaakt door de technieken en denkwijze van improvisatietheater die we gebruiken om onze workshops vorm te geven. Natuurlijk bereiden we de inhoud ook voor, maar pas nadat we met jullie hebben gesproken, goed hebben geluisterd en ons hebben verdiept in jullie situatie en wensen. Het is voor ons belangrijker om jouw behoeften niet te negeren dan om in alle veiligheid een standaardprogramma af te leveren.

In onze workshops over het verbeteren van de bedrijfscultuur werken deelnemers ook met improvisatie en klassieke theatermethodes. We gebruiken ook de humoristische methode van provocatief coachen om deelnemers in een goed humeur uit moeilijk vaarwater te krijgen.

Mindset

Een improvisatiescène is onmogelijk zonder goed teamwork! Ontdek welke trucs acteurs op het podium gebruiken en hoe je ze kunt toepassen voor je werk.

Perfectionisme

Ervaar de vrijheid van perfectionisme op het improvisatiepodium en voel je er goed bij. Je bent nog steeds te nauwkeurig? Wij helpen met humoristische provocaties.

Werkplezier

Alleen doen wat gedaan moet worden is slecht voor werkgevers en werknemers. Wij verbeteren teamwerk – en! – coachen elk individu om stemmingskillers op te lossen.

Betrokkenheid

Om betrokken te zijn, moeten medewerkers weten wat voor hun persoonlijk belangrijk is. Vervolgens moeten ze dit integreren in het teamwerk. Wij helpen jullie graag hierbij.

Omgaan met elkaar

Zorg ervoor dat je collega’s schijnen! Dat is geweldig voor teamwork. In de workshop kom je te weten waarom dit ook goed voor jou is en waarom je niet uit de boot valt.

Zelfvertrouwen

Geen vertrouwen hebben om nieuwe taken of projecten aan te nemen is slecht voor de samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je om je volledige potentieel te benutten.

Productiviteit

Als je graag werkt, ben je automatisch productief. We ondersteunen je om je sterke punten te vinden en deze optimaal te integreren in het team.

Wat wil je nog meer?

We luisteren, analyseren en ondersteunen je bij het identificeren en implementeren van je doelen. Volgens jouw wensen en altijd met een vleugje humor!

De Bedrijfscultuurkabouter

Ik bied de bedrijfscultuur workshop aan in samenwerking (even zien of ik het zelf ook kan 😉) met de Bedrijfscultuurkabouter Johan van Wensen.

Johan heeft een opmerkelijke combinatie van eigenschappen die hem tot een uitzonderlijke cultuurgids maken. Of het nu gaat om het coördineren van complexe projecten of het aansturen van teams, hij weet altijd helderheid te brengen en efficiëntie te waarborgen. Daarnaast zet hij humor in als een verbindend element.

Johan staat open voor verschillende perspectieven en moedigt anderen aan dat ook te doen. Zo ontstaat er een omgeving van vertrouwen waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn. Johan is daarnaast in staat om echt naar mensen te luisteren. Hij neemt de tijd om anderen te horen en begrijpt dat wezenlijke communicatie begint met empathie en begrip.

En ik kan eerlijk zeggen: met deze samenwerking ben ik heel blij!

Wij zijn er klaar voor!
Jullie ook?

Laten we dan beginnen met een gezellig praatje!